Over visum bij aankomst in Vietnam

In plaats van een visum aan te vragen bij de ambassade van Vietnam, heeft de Immigratiedienst van Vietnam een e-visum of visum bij aankomst uitgebracht, dat u in staat stelt om online een aanvraag te doen bij een bedrijf in Vietnam, die u kunt vragen om een visumgoedkeuring (visa approval letter) waarmee u uw visum bij aankomst (visa on arrival) op kunt halen.

Alle buitenlandse bezoekers kunnen nu een visumgoedkeuring krijgen om hun visum bij aankomst in Vietnam op te halen. Het is niet meer nodig om het visum af te laten stempelen bij de Vietnamese ambassade voor het bezoek.

Is een e-Visum of visum bij aankomst in Vietnam legitiem?

Ja, uw e-Visum of visumgoedkeuring is goedgekeurd en gecontroleerd door de Vietnamese Immigratiedienst (Ministerie van Openbare Veiligheid van Vietnam). De visumgoedkeuring is geschreven in het Vietnamees en Engels, ondertekend en gestempeld door het hoofd van de Vietnamese Immigratiedienst, waardoor u uw visum bij aankomst in Vietnam kunt ophalen.

⚠ Let op! Momenteel is een Visum bij aankomst in Vietnam alleen geldig voor diegenen die naar Vietnam vliegen via Tan Son Nhat International Airport in Ho Chi Minh city | Noi Bai International Airport in Hanoi city | Da Nang International Airport in Da Nang city | Cam Ranh International Airport in Nha Trang city. Bekijk waar u uw visum bij aankomst kunt ophalen.

Over de kosten

Er zijn 2 soorten kosten voor een visum bij aankomst:

✔ Servicekosten die online aan ons betaald worden zodat wij uw visumgoedkeuring regelen & naar uw e-mail sturen.

✔ Stempelkosten: Bij aankomst in Vietnam op het vliegveld van bestemming betaalt u $25 US dollar voor een visum voor eenmalige entree (1-3 maanden), $50 voor een visum voor meervoudige entree (1-3 maanden), $95 voor een zakelijk visum voor 6 maanden of $135 voor een zakelijk visum voor 1 jaar.

Basisvereisten

1- Het paspoort moet tenminste zes maanden geldig zijn voorafgaand aan de aankomstdatum in Vietnam & moet overeenkomen met de gegevens zoals goedgekeurd in de visumgoedkeuring.

2- In het geval van een dubbele nationaliteit , kies dan alstublieft het land in overeenstemming met het reisdocument/paspoort dat u gebruikt voor de reis naar Vietnam.

3- Diplomatieke, Officiële en Dienstpaspoorten OF VN Paspoorthouders moeten het visum aanvragen bij de ambassade.

4- Kinderen die in het paspoort van hun ouders staan zijn ook verplicht om een online aanvraag te doen om een visumgoedkeuring te krijgen om zo hun visum bij aankomst te kunnen ontvangen.

5- Het online visumaanvraagformulier moet correct worden ingevuld . Alle informatie op het formulier moet overeenkomen met de gegevens in uw paspoort. De informatie die door u wordt verstrekt zal worden gecontroleerd bij de grensoversteekpunten van Vietnam. Als u onjuiste informatie heeft verstrekt, is uw e-Visa of visum bij aankomst niet geldig en wordt u niet toegestaan om Vietnam te betreden.

6- De aanvrager van het visum mag niet eerder reizen dan de aankomstdatum gespecificeerd op het registratieformulier of het risico nemen om te reizen zonder de visumgoedkeuring te hebben ontvangen. Aanvragers die deze instructies niet opvolgen zullen worden teruggestuurd.

7- Bij aankomst in Vietnam op het genoemde internationale vliegveld, moet u alle vereiste documenten kunnen laten zien: ✔ Paspoort / Reisdocument ✔ Visumgoedkeuring (online aanvragen om te ontvangen) ✔ Ingevuld en ondertekend entree- en vertrekformulier (hier downloaden) ✔ Contant geld voor kosten van het visumstempel: $25 voor eenmalige entree (1-3 maanden) | $50 voor meervoudige entree (1-3 maanden)

8- Sommige landen zijn vrijgesteld voor visa onder unilaterale of bilaterale afspraken met Vietnam, controleer alstublieft de lijst met vrijgestelde landen voordat u uw visumaanvraag indient.

9- Nigeriaanse paspoorthouders komen niet in aanmerking voor een e-Visa of Visum bij aankomst in Vietnam, zij moeten contact opnemen met de ambassade of het consulaat van Vietnam om zich aan te melden voor een visum voorafgaand aan hun trip naar Vietnam.

In accordance with the provisions of agreements concluded between Vietnam and the US, 1-year-visa multiple entry is granted to the US citizens with a maximum of 90 days of stay per entry to Vietnam.
Een maand eenmalig
loading...
(Betaal online voor een visumgoedkeuring)
  • 1 maand verblijf
  • eenmalig entree & vertrek
  • toeristisch doel
  • Betaal bij aankomst voor stempelkosten loading... USD
Een maand meervoudig
loading...
(Betaal online voor een visumgoedkeuring)
  • 1 maand verblijf
  • meervoudig entree & vertrek
  • toeristisch doel
  • Betaal bij aankomst voor stempelkosten loading... USD
Drie maanden eenmalig
loading...
(Betaal online voor een visumgoedkeuring)
  • 3 maanden verblijf
  • eenmalig entree & vertrek
  • toeristisch doel
  • Betaal bij aankomst voor stempelkosten loading... USD
Drie maanden meervoudig
loading...
(Betaal online voor een visumgoedkeuring)
  • 3 maanden verblijf
  • meervoudig entree & vertrek
  • toeristisch doel
  • Betaal bij aankomst voor stempelkosten loading... USD
Zes maanden meervoudig
loading...
(Betaal online voor een visumgoedkeuring)
  • 6 maanden verblijf
  • meervoudig entree & vertrek
  • toeristisch doel
  • Betaal bij aankomst voor stempelkosten loading... USD
Een jaar meervoudig
loading...
(Betaal online voor een visumgoedkeuring)
  • Verblijf 90 dagen per eenmalige entree
  • meervoudig entree & vertrek
  • toeristisch doel
  • Betaal bij aankomst voor stempelkosten loading... USD