Enige informatie & procedure om een visum te verkrijgen bij de ambassade van Vietnam in België

Zoekt u de locatie van de Vietnamese ambassade in België?

Zie hieronder de informatie van de ambassade van Vietnam in Brussel, België

Adres: Boulevard Général Jacques 1, 1050 Brussel, België

Telefoon: 32 (0)2. 379 27 37 ;

Fax: 32 (0)2. 374 93 76

Enige informatie & procedure om een visum te verkrijgen bij de ambassade van Vietnam in België

Belgen die het plan hebben om Vietnam te bezoeken voor vakantie of zaken, zijn verplicht om een visum aan te vragen voor zij Vietnam betreden. Belgen kunnen de ambassade van Vietnam zoals hierboven genoemd bezoeken om een visum aan te vragen.

Bij een bezoek aan de ambassade heeft u nodig: een origineel paspoort, 2 paspoortfoto’s en kosten voor het verwerken van het visum. U wordt aangeraden om vooraf contact op te nemen met de ambassade voor verdere benodigdheden om frustratie te voorkomen.

Als u geen tijd heeft om naar de locatie van de Vietnamese ambassade te komen of er ver vandaan woont, kunt u online een aanvraag voor goedkeuring doen en het visum bij aankomst ophalen op een van de internationale vliegvelden van Vietnam.

Een online aanvraag voor een visum bij aankomst heeft de meeste voorkeur omdat het snel en simpel is, en er geen documenten nodig zijn, en het kan worden gedaan vanuit het comfort van uw huis of kantoor. Het duurt slechts een paar minuten om het online formulier in te vullen.

Voor Belgen, om online een visum bij aankomst aan te vragen, ga alstublieft naar de website www.visumvoorvietnam.com om het formulier online in te vullen. Wacht dan 1-2 werkdagen op een goedkeuringsbrief die naar uw e-mailadres wordt verstuurd. U kunt vanaf $8 USD een visumgoedkeuring verkrijgen en als u niet 100% tevreden bent krijgt u uw geld terug.

Let er alstublieft op dat u een kopie van de goedkeuring van het visum moet printen om te laten zien voor het aan boord gaan & het visum bij aankomst te verkrijgen.

Na aankomst op het internationale vliegveld van Vietnam, ziet u het Immigratiekantoor waar visa bij aankomst worden verstrekt. Het uitgiftekantoor voor visa is geplaatst voor de balie voor paspoortcontrole. Ga er heen om uw paspoort te laten zien, en uw visumgoedkeuring en wacht tot u wordt opgeroepen voor de stempelkosten en het visum in uw paspoort afgestempeld krijgt.

Lees alstublieft “waar het visum bij aankomst op te halen” voor meer informatie.

Onthoud alstublieft: Voor een visum bij aankomst zijn stempelkosten verplicht te betalen bij aankomst ($25/persoon voor 1 maand en 3 maanden eenmalige entree, $50/persoon voor 1 maand en 3 maanden meervoudige entree, $95/persoon voor 6 maanden meervoudige entree en $135/persoon voor een visum van 1 jaar).

Tag: Visum Vietnam

In accordance with the provisions of agreements concluded between Vietnam and the US, 1-year-visa multiple entry is granted to the US citizens with a maximum of 90 days of stay per entry to Vietnam.
TOERISTENVISUM

Ontvang een goedkeuringsbrief voor het ophalen van een Vietnamees visum bij aankomst op internationale vliegvelden van Vietnam (alleen voor internationale vluchten).

ZAKELIJK VISUM

Ontvang een goedkeuringsbrief voor het ophalen van een Vietnamees visum bij aankomst op internationale vliegvelden van Vietnam (alleen voor internationale vluchten).

VANAF SLECHTS 6 USD/pp
Risicovrij:
100% geld terug garantie.
Geen gedoe:
Geen verzending van paspoort. Niet wachten bij de ambassade.
Snel:
Verwerkingstijd binnen 24 uur.
Toegankelijk:
100% online. Sturen en ontvangen per e-mail.
AANVRAGEN VIETNAMEES VISUM BIJ AANKOMST