Enige informatie & procedure om een visum te verkrijgen bij de ambassade van Vietnam in Nederland

We zijn zeer verheugd dat in het afgelopen jaar, de goede vriendelijke relatie tussen Vietnam en Nederland verder is geconsolideerd en ontwikkeld, met een belangrijke impuls die heeft geholpen de bestaande relatie te verdiepen en uit te breiden.

Vietnam heeft een ambassade in Den Haag, dus bezoekers uit Nederland, die een visum willen verkrijgen om Vietnam te betreden, kunnen naar de locatie van de ambassade gaan voor de visumaanvraag.

Een aanvraag via de ambassade vereist het originele paspoort, twee recent genomen foto’s (4×6 cm), en de vergoeding voor de verwerking van het visum. Aanvragers van een visum bij de ambassade moeten het Vietnamese visumaanvraagformulier invullen dat wordt verstrekt door de ambassade en deze met de relevante documenten voor een visum indienen. Het duurt ongeveer 5 tot 7 werkdagen om zo een visum te verkrijgen.

U moet contact opnemen met de ambassade van Vietnam om eventuele verdere vereisten te achterhalen en de kosten om een visum van hen te verkrijgen. Zie hieronder de contactgegevens.

Enige informatie & procedure om een visum te verkrijgen bij de ambassade van Vietnam in Nederland

Ambassade van Vietnam in het Koninkrijk der Nederlanden

Het ambassadeadres:  Nassauplein 12, 2585 EB Den Haag – Nederland

– Telefoonnummer: 3648917, 3644300

– Noodnummer (buiten kantooruren): 0633053286

– Fax: 3648656

– Code: 00-31-70

Kantooruren: Maandag, woensdag en vrijdag exclusief Vietnamese en Nederlandse feestdagen

– Consulaire tijden: 14u – 17u  (visa, vrijstelling visa, legalisatie… )

– Buitenlandse zaken (alleen op afspraak) : 9u – 12u  &  14u – 17u

Commerciële Afdeling van de Ambassade:

– Adres: Laan van Nieuw Oost-Indië 261, 2593 BR Den Haag

– Tel: 070 381 5594

– Fax: 070 381 4205

Als u geen tijd heeft om naar de locatie van de Vietnamese ambassade te komen of er ver vandaan woont, kunt u online een aanvraag voor goedkeuring doen en het visum bij aankomst ophalen op een van de internationale vliegvelden van Vietnam.

Visa bij aankomst worden alleen gebruikt voor reizigers per vliegtuig. Om een visum bij aankomst te kunnen krijgen op een internationaal vliegveld in Vietnam, moet u een visumgoedkeuring hebben van de Vietnamese Immigratiedienst waarmee u uw visum kunt ophalen.

Om goedkeuring te krijgen voor een visum, wordt u verzocht om de website www.visumvoorvietnam.com te bezoeken en een online formulier in te vullen en de servicekosten te betalen. Check daarna uw e-mail voor bevestiging met de verwachte wachttijd (1-2 werkdagen) voor een goedkeuringsbrief die via e-mail wordt verzonden. Onthoud alstublieft dat u een print moet maken van de goedkeuring voor een visum om te laten zien voor het aan boord gaan & het visum verkrijgen bij aankomst.

Na aankomst op het Vietnamese internationale vliegveld ziet u het Immigratiekantoor waar visa bij aankomst worden verstrekt. Het kantoor dat de visa verstrekt ligt voor de balie voor paspoortcontrole. Ga daarheen om uw paspoort en visumgoedkeuring te tonen, en wacht totdat u de stempelkosten moet betalen en het visum in uw paspoort afgestempeld krijgt.

Lees alstublieft “waar uw visum bij aankomst op te halen” voor meer informatie

Let alstublieft op: Om een visum bij aankomst te verkrijgen, moeten er stempelkosten worden betaald bij aankomst ($25/persoon voor 1 maand en 3 maanden eenmalige entree, $50/persoon voor 1 maand en 3 maanden meervoudige entree, $95/persoon voor 6 maanden meervoudige entree en $135/persoon voor een visum voor 1 jaar).

Tag: Visum Vietnam

In accordance with the provisions of agreements concluded between Vietnam and the US, 1-year-visa multiple entry is granted to the US citizens with a maximum of 90 days of stay per entry to Vietnam.
TOERISTENVISUM

Ontvang een goedkeuringsbrief voor het ophalen van een Vietnamees visum bij aankomst op internationale vliegvelden van Vietnam (alleen voor internationale vluchten).

ZAKELIJK VISUM

Ontvang een goedkeuringsbrief voor het ophalen van een Vietnamees visum bij aankomst op internationale vliegvelden van Vietnam (alleen voor internationale vluchten).

VANAF SLECHTS 6 USD/pp
Risicovrij:
100% geld terug garantie.
Geen gedoe:
Geen verzending van paspoort. Niet wachten bij de ambassade.
Snel:
Verwerkingstijd binnen 24 uur.
Toegankelijk:
100% online. Sturen en ontvangen per e-mail.
AANVRAGEN VIETNAMEES VISUM BIJ AANKOMST