Heeft een Belgische burger een visum nodig om Vietnam binnen te komen?

Net zoals alle andere wereldburgers, heeft een Belgische burger een visum nodig om Vietnam te mogen betreden.

België heeft een Vietnamese ambassade, daarom kunnen bezoekers die een visum willen ontvangen om Vietnam te betreden naar de ambassade van Vietnam gaan om een visum aan te vragen. In het geval dat het bezoeken van de ambassade niet handig is voor u, kunt u online een visumgoedkeuring aanvragen en dan uw visum bij aankomst ophalen.

Belgische burgers die een visum willen aanvragen via de ambassade, moeten meebrengen: hun originele paspoort, twee recent genomen foto’s (4×6 cm), en de vergoeding voor de verwerking van het visum. Een visumaanvraagformulier wordt verstrekt door de ambassade en moet worden ingevuld met de persoonlijke informatie, ondertekend en de foto’s bijgevoegd en dan worden ingediend bij de ambassademedewerker om het visumproces in gang te zetten. Het duurt ongeveer 5 werkdagen om een visum van de ambassade te verkrijgen.

U wordt aangeraden vooraf contact op te nemen met de ambassade om problemen te voorkomen. Hieronder staat de informatie van de Vietnamese ambassade in België.

Boulevard Général Jacques 1, 1050 Brussel, België

Tel: +32 (0)2. 379 27 37;             Fax:  +32 (0)2. 374 93 76

Heeft een Belgische burger een visum nodig om Vietnam binnen te komen

Hoe kunt u online een aanvraag doen voor een visum bij aankomst?

Voor een online aanvraag gaat de aanvrager naar onze website www.visumvoorvietnam.com om het online formulier in te vullen. Binnen 1-2 werkdagen wordt er een visumgoedkeuring verstuurd per e-mail zodat u verder kunt met uw reis naar Vietnam.

Na aankomst op het internationale vliegveld van Vietnam, ziet u het Immigratiekantoor waar visa bij aankomst worden verstrekt. Het uitgiftekantoor voor visa is geplaatst voor de balie voor paspoortcontrole. Ga er heen om uw paspoort te laten zien, uw visumgoedkeuring en wacht tot u wordt opgeroepen voor de stempelkosten en het visum in uw paspoort afgestempeld krijgt.

Lees alstublieft “waar het visum bij aankomst op te halen” voor meer informatie.

Onthoud alstublieft: Voor een visum bij aankomst zijn stempelkosten verplicht te betalen bij aankomst ($25/persoon voor 1 maand en 3 maanden eenmalige entree, $50/persoon voor 1 maand en 3 maanden meervoudige entree, $95/persoon voor 6 maanden meervoudige entree en $135/persoon voor een visum van 1 jaar).

Tag: isum Vietnam

In accordance with the provisions of agreements concluded between Vietnam and the US, 1-year-visa multiple entry is granted to the US citizens with a maximum of 90 days of stay per entry to Vietnam.
TOERISTENVISUM

Ontvang een goedkeuringsbrief voor het ophalen van een Vietnamees visum bij aankomst op internationale vliegvelden van Vietnam (alleen voor internationale vluchten).

ZAKELIJK VISUM

Ontvang een goedkeuringsbrief voor het ophalen van een Vietnamees visum bij aankomst op internationale vliegvelden van Vietnam (alleen voor internationale vluchten).

VANAF SLECHTS 6 USD/pp
Risicovrij:
100% geld terug garantie.
Geen gedoe:
Geen verzending van paspoort. Niet wachten bij de ambassade.
Snel:
Verwerkingstijd binnen 24 uur.
Toegankelijk:
100% online. Sturen en ontvangen per e-mail.
AANVRAGEN VIETNAMEES VISUM BIJ AANKOMST