Hoe Werkt Visum bij aankomst in Vietnam?

e-VISA | Visum bij aankomst in Vietnam Aanvraagproces
 1
ONLINE AANVRAAG
Vul de online visumaanvraag in
Betaal met creditcard of PayPal
 2
VISUMGOEDKEURING VIA E-MAIL
Ontvang uw visumgoedkeuring via e-mail
Download & Print een kopie
 3
ENTREE TOT VIETNAM
Presenteer uw visumgoedkeuring bij de visumbalie na landing
Krijg uw visumstempel in uw paspoort
Verkrijg visumgoedkeuring
en haal daarmee uw visum bij aankomst op
Verwerkingstijd
voor goedkeuring visum
Maandag tot vrijdag | 07:00 – 11:00 AM | 13:00 – 16:00 PM (GMT+7)

Standaard service verwerking: 24-48 uur
Express verwerking binnen 08 kantooruren: +$15/pp
Express verwerking binnen 04 kantooruren: +$20/pp
Express verwerking binnen 02 kantooruren: +$80/pp
Express verwerking op zater-, zon- & feestdagen: bevestigen per e-mail ($180 – $200/pp).

Let op!
Momenteel is het Visum bij aankomst in Vietnam alleen geldig voor diegenen die naar Vietnam vliegen via Tan Son Nhat International Airport in Ho Chi Minh city | Noi Bai International Airport in Hanoi city | Da Nang International Airport in Da Nang city | Cam Ranh International Airport in Nha Trang city.

Bij aankomst in Vietnam op een internationaal vliegveld, moet u in staat zijn om alle vereiste documenten te laten zien:
✔ Paspoort/Reisdocument
✔ Visumgoedkeuring (Vraag online bij ons aan om die van u te ontvangen)
✔ Ingevuld en ondertekend entree- en vertrekformulier (hier downloaden)
✔ Contant geld voor kosten van het visumstempel: $25 voor eenmalige entree (1-3 maanden) | $50 voor meervoudige entree (1-3 maanden) | $95 voor een visum voor 6 maanden | $135 voor een visum voor 1 jaar.

Dingen om te doen voor de vlucht naar Vietnam Vergeet de Visumgoedkeuring niet om uw Vietnamese visum bij aankomst op te halen en doe het volgende:

✔ Print een kopie van uw visumgoedkeuring voor vertrek
✔ Controleer uw visumgoedkeuring zorgvuldig en vraag om correctie als er fouten of vergissingen zijn gemaakt
✔ Breng een kopie van uw visumgoedkeuring mee om te laten zien voor het aan boord gaan en het verkrijgen van het visum bij aankomst
✔ Vul dit formulier in en onderteken het om tijd te besparen bij aankomst (Hier downloaden)
✔ Vergeet alstublieft niet om de vluchtgegevens te bevestigen via e-mail voor extra services (Ondersteuning bij Aankomst of VIP Vliegveld Fast-track).

Dingen om te doen bij aankomst in Vietnam Bij aankomst in de vliegveldterminal, ziet u een pijl die u leidt naar het kantoor dat de visa verstrekt (ook wel genoemd visa bij landing of visum bij aankomst)

✔ Bij het kantoor dat de visa verstrekt, overhandig: uw visumgoedkeuring + paspoort + visa aanvraagformulier (ingevuld & foto bijgevoegd)
✔ Wacht tot u wordt opgeroepen om te betalen voor de stempelkosten voor het visum ($25 voor eenmalige entree (1-3 maanden) | $50 voor meervoudige entree (1-3 maanden) | $95 voor een visum voor 6 maanden | $135 voor een visum voor 1 jaar)
✔ Wacht tot u uw paspoort terugkrijgt met het visum erin
✔ Vergeet niet om uw visum zorgvuldig te controleren voor u vertrekt want u krijgt geen kans om te vragen om correcties na het verlaten van de paspoortcontrole

Ons personeel regelt bovenstaande procedure als u onze extra service bestelt: Ondersteuning bij Aankomst of VIP Vliegveld Fast-track

Basisinformatie om een visum bij aankomst in Vietnam aan te vragen 1- Het paspoort moet tenminste zes maanden geldig zijn prior entry date to Vietnam & must match details as approved in the visa approval letter.

2- In het geval van een dubbele nationaliteit, kies dan alstublieft het land in overeenstemming met het reisdocument/paspoort dat u gebruikt voor de reis naar Vietnam.

3- Diplomatieke, Officiële en Dienstpaspoorten OF VN Paspoorthouders moeten het visum aanvragen bij de ambassade.

4- Kinderen die in het paspoort van hun ouders staan zijn ook verplicht om een online aanvraag te doen om een visumgoedkeuring te krijgen om zo hun visum bij aankomst te kunnen ontvangen.

5- Het online visumaanvraagformulier moet correct worden ingevuld. Alle informatie op het formulier moet overeenkomen met de gegevens in uw paspoort. De informatie die door u wordt verstrekt zal worden gecontroleerd bij de grensoversteekpunten van Vietnam. Als u onjuiste informatie heeft verstrekt, is uw e-Visa of visum bij aankomst niet geldig en wordt u niet toegestaan om Vietnam te betreden.

6- De aanvrager van het visum mag niet eerder reizen dan de aankomstdatum gespecificeerd op het registratieformulier of het risico nemen om te reizen zonder de visumgoedkeuring te hebben ontvangen. Aanvragers die deze instructies niet opvolgen zullen worden teruggestuurd.

7- Bij aankomst in Vietnam op het genoemde internationale vliegveld, moet u alle vereiste documenten kunnen tonen:
✔ Paspoort / Reisdocument
Visumgoedkeuring (online aanvragen om te ontvangen)
✔ Ingevuld en ondertekend entree- en vertrekformulier (hier downloaden)
✔ Contant geld voor kosten visumstempel: $25 voor eenmalige entree (1-3 maanden) | $50 voor meervoudige entree (1-3 maanden)

8- Sommige landen zijn vrijgesteld voor visa onder unilaterale of bilaterale afspraken met Vietnam, controleer alstublieft de lijst met vrijgestelde landen voordat u uw visumaanvraag indient.

9- Nigeriaanse paspoorthouders komen niet in aanmerking voor een e-Visa of Vietnam Visum bij aankomst, zij moeten contact opnemen met de ambassade of het consulaat van Vietnam om zich aan te melden voor een visum voorafgaand aan hun trip naar Vietnam.

VANAF SLECHTS 6 USD/pp
Risicovrij:
100% geld terug garantie.
Geen gedoe:
Geen verzending van paspoort. Niet wachten bij de ambassade.
Snel:
Verwerkingstijd binnen 24 uur.
Toegankelijk:
100% online. Sturen en ontvangen per e-mail.
AANVRAGEN VIETNAMEES VISUM BIJ AANKOMST