Manieren om Vietnamese visa te krijgen voor Nederlandse burgers

Nederlandse paspoorthouders die graag Vietnam willen bezoeken hebben een visum nodig om Vietnam te mogen betreden.

Er zijn 2 manieren waarop u een visum voor Vietnam kunt krijgen.

Er is een Vietnamese ambassade in Nederland, dus Nederlandse burgers kunnen daar een Vietnamees visum aanvragen. De ambassade van Vietnam is gevestigd op onderstaand adres:

Adres: Nassauplein 12, 2585 EB Den Haag – Nederland

Telefoonnummer: 3648917, 3644300        Fax: 3648656            Code: 00-31-70

Manieren om Vietnamese visa te krijgen voor Nederlandse burgers

Er is echter ook een alternatieve optie waar de meeste reizigers uit Europa de voorkeur aan geven – een visum bij aankomst ophalen op een van de vliegvelden in Vietnam met een arrangement van een reisorganisatie in Vietnam.

De meeste reisorganisaties in Vietnam bieden diensten aan voor het regelen van visa bij aankomst voor hun klanten. U kunt een reisorganisatie inhuren zodat zij contact opnemen met de Immigratiedienst van Vietnam om een visumgoedkeuring te regelen waardoor u uw visum kunt ophalen bij aankomst. Met de goedkeuringsbrief bij de hand kunt u deze tonen voor het aan boord gaan en deze laten zien bij aankomst bij het visumuitgiftekantoor om uw visum af te laten stempelen in uw paspoort.

Vraag om visa bij aankomst als u een toer boekt bij een reisorganisatie in Vietnam of als u een online aanvraag doet bij ons op de website www.visumvoorvietnam.comOnze prijs is gegarandeerd de laagste & 100% tevredenheid of u krijgt uw geld terug.

Het duurt een paar minuten om uw visum via ons te bestellen en u ontvangt de goedkeuringsbrief voor uw visum in 1-2 werkdagen. Zodra u uw visumgoedkeuring heeft ontvangen, print deze dan alstublieft uit om te laten zien bij het aan boord gaan & bij aankomst om uw visum op te halen.

Lees alstublieft “waar uw Vietnamese visum bij aankomst op te halen” voor meer informatie.

Tag: Visum Vietnam

In accordance with the provisions of agreements concluded between Vietnam and the US, 1-year-visa multiple entry is granted to the US citizens with a maximum of 90 days of stay per entry to Vietnam.
TOERISTENVISUM

Ontvang een goedkeuringsbrief voor het ophalen van een Vietnamees visum bij aankomst op internationale vliegvelden van Vietnam (alleen voor internationale vluchten).

ZAKELIJK VISUM

Ontvang een goedkeuringsbrief voor het ophalen van een Vietnamees visum bij aankomst op internationale vliegvelden van Vietnam (alleen voor internationale vluchten).

VANAF SLECHTS 6 USD/pp
Risicovrij:
100% geld terug garantie.
Geen gedoe:
Geen verzending van paspoort. Niet wachten bij de ambassade.
Snel:
Verwerkingstijd binnen 24 uur.
Toegankelijk:
100% online. Sturen en ontvangen per e-mail.
AANVRAGEN VIETNAMEES VISUM BIJ AANKOMST